De leukste uitjes in de regio

Op zoek naar een heerlijk dagje uit? Zoek niet verder! Wij organiseren het uitje dat bij jullie past. Van een outdoor avontuur, tot heerlijk cruisen op een Elektrische chopper.  Je kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, team coaching, assessments, vrijgezellenfeesten of gewoon even lekker de boule laten. Speel een potje Jeu des Boules of sjoelen onder het genot van een drankje. Wil je graag met een grote groep (30+) een activiteit boeken? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Vergeet niet onze arrangementen te checken!

OUTDOOR ADVENTURE

Het Da Vinci Dilemma

OUTDOOR ADVENTURE

Het Beleg van Eindhoven

E-CHOPPER TOURS

Cruisen in en om Eindhoven

SJOELEN EN BOULEN

Let's play a game!

BACK TO BASIC

Chillen in een ijsbad?

Zoekt u een compleet uitje?

Bij City Gaming hebben we ruimte keuze uit diverse activiteiten. Of je nu een escaperoom wilt spelen, e-choppers wilt huren, een outdoor adventure of gewoon een potje sjoelen. Het kan! Wilt u ook een hapje en en drankje? Wij werken samen met diverse horeca zaken om zo een passend voorstel te kunnen doen! Samen maken we er een compleet uitje van!

HET BELEG VAN EINDHOVEN
BASIS EDITIE

40 per ticket / spel
 • Moeilijkheidsgraad 6
 • Aantal spelers 2 -5
 • Game is in NL of ENG
 • Leeftijd vanaf 10+​
 • Groepen spelen volledig zelfstandig
outdoor

Het Beleg van Eindhoven is een geweldig outdoor avontuur! Een spannend puzzelavontuur door het centrum van Eindhoven, waarbij de historie van deze prachtige stad tot leven komt. Dit spel is te spelen van 1 tot 6 personen per groep. Je gaat op avontuur uitgerust met een dagboek en je telefoon of tablet. Het spel bestaat uit het vinden van geheime locaties en ter plaatse de uitdagingen en puzzels proberen op te lossen. Je zult je moeten bewijzen om opgenomen te worden in de geheime orde. Kennis en kunde worden op de proef gesteld in dit meeslepende avontuur.

Speel je liever niet op je eigen mobiel, dan is er de mogelijkheid om een tablet erbij te huren. Het voordeel is hierbij dat het jullie geen data kost en het spel al op de tablet is geïnstalleerd. Extra kosten: € 14,50 per tablet

HET BELEG VAN EINDHOVEN
TEAM EDITIE

20 per persoon
 • Moeilijkheidsgraad 6
 • Aantal spelers 10 - 80
 • Game is in NL of ENG
 • Leeftijd vanaf 10+​
 • Met gamemaster
 • Teams spelen tegen elkaar
outdoor

Lukt het jullie als team om het Beleg van Eindhoven te voltooien? Om dit voor elkaar te krijgen moeten jullie eerst diverse belegeringen en uitdagingen overwinnen en andere stammen (teams) verslaan. Door challenges aan te gaan, verzamelt je team, manschappen, geld, voorraden en wapens om de uiteindelijke belegering van Eindhoven aan te kunnen gaan! Als het jullie lukt om Eindhoven te veroveren, dan is de stad met al zijn rijkdommen van jullie!

Succes!
Orde des Protectores

Speel je liever niet op je eigen mobiel, dan is er de mogelijkheid om een tablet erbij te huren. Het voordeel is hierbij dat het jullie geen data kost en het spel al op de tablet is geïnstalleerd. Extra kosten: € 14,50 per tablet

E-CHOPPER TOUR

24,50 per persoon
 • 1,5 - 2 of 3 uur tour
 • 15 choppers op voorraad
 • Grotere groepen? Neem contact op
 • Geldig (brommer)rijbewijs verplicht
 • Opstap locatie: Ploegstraat 3 EIndhoven
AL VANAF

In het centrum van Eindhoven kan je vanuit onze prachtige locatie op pad met E-choppers. Ontdek Eindhoven en omstreken zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Lekker cruisen over Strijp-S of liever door de Stratumse heide of Strabrechtse heide? Een tussenstop maken bij de fameuze Hut van Mien Pils? Het kan! Reserveer bij ons je familie dag, teamuitje of gewoon lekker met elkaar op de E-chopper.

Reserveer je uitje bij City Gaming en samen maken we er een geweldige ervaring van!

De online escaperoom was erg leuk om te doen. Met de huidige maatregelen een prima alternatief!

Harold van den Berg
4.3/5

Plan alvast je uitje!

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.