Op deze pagina staan onze activiteiten. Er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij, dus hou deze pagina goed in de gaten. Bekijk ook onze arrangementen pagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje. Wil je meerdere activiteiten reserveren? Dan kan hier

The Mysterious Temple

Deze fantastische nieuwe Escaperoom van escaperoom040 mag je niet missen! Geen sleutels meer zoeken, maar je gaat op een echt avontuur, gebaseerd op de verhalen van Indiana Jones. Als avonturier ga je op zoek naar de heilige graal. Durf jij het aan?

Locatie: Eetcafe Barneys, stationsplein 2

The Submarine

Er is een nucleaire dreiging en de wereld staat op de rand van de 3e wereldoorlog. Als leden van een geheim team, worden jullie uitgezonden om deze dreigen te elimineren. Lukt het jullie om de missie tot een goed einde te brengen?

Locatie: Eetcafe Barneys, stationsplein 2

Enigma’s Challenge

Jullie ontvangen een mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maken jullie hem open… …een mechanisme wordt geactiveerd en het is Game on! Lukt het jullie om binnen de speeltijd Enigma’s puzzels op te lossen en de koffer onschadelijk te maken?

Locatie: Eetcafe Barneys, stationsplein 2

Beleg van Eindhoven

Jullie gaan op zoek naar de verloren schat van de familie Schoonvorst, één van de oudste families van Eindhoven. Lukt het jullie om de schat veilig te stellen?
Het beleg van Eindhoven is een een avontuur vol spanning en sensatie.

Locatie: Eetcafe Barneys, stationsplein 2

Secret Tombe

Gefeliciteerd! Je hebt de tombe van de piramide van Neferkare bereikt. Tot nu toe was het kinderspel. Ontsnappen uit deze tombe is een zware opgave. Denk jij slimmer te zijn dan de oude Egyptenaren? De aanwijzingen en dwaalsporen te kunnen doorzien?

The Laboratory

Een experiment is vreselijk mis gegaan. Een buis met daarin een dodelijk virus is kapot gegaan en het virus is vrijgekomen. Om een wereldwijde pandemie te voorkomen moeten jij en je team binnen 60 minuten het virus onschadelijk maken en ontsnappen uit het laboratorium.

The Quack

Ontdek de illegale kwakzalverpraktijk van Peerken uit Boekweitstro. Hij speelde voor dokter, apotheker, tandarts en veearts zonder daarvoor diploma’s te bezitten.  Jullie hielpen hem een fortuin te vergaren welke Peerke vervolgens heeft verstopt, lukt het jullie de schat te vinden?

The Study

U treedt mijn studeerkamer binnen zonder mijn toestemming. Dat is betreurenswaardig… voor u! Uw poging om mijn mysterie op te lossen, durf ik nu al nutteloos en zelfs lachwekkend te noemen. Ik voorspel dat u de oplossing niet na kunt vertellen of toch…?

Neem contact met ons op en samen regelen we een onvergetelijk uitje!

Tel. 040 303 37 20
Mail: onvergetelijk uitje!