Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Reserveren

Toegang tot EscapeRooms040 Eindhoven en deelnemen aan het spel is geheel op eigen risico. Reserveren is verplicht en kan uitsluitend online. Zakelijke reserveringen kunnen afgestemd worden via mail en telefoon. Een reservering is voor 2 tot 8 personen (of een veelvoud daarvan) en pas definitief wanneer je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Annuleren is kosteloos tot 72 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 72 uur, zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen. Bij het niet komen opdagen zonder annulering, wordt een bedrag van €75,- in rekening gebracht.

 

Spelregels

Een bezoek aan EscapeRoom040 Eindhoven duurt ongeveer 100 minuten, het spel duurt maximaal 60 minuten.

Zorg dat jullie ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn, te laat komen heeft consequenties voor de speeltijd.

Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar. Slechts onder begeleiding van een volwassen persoon mogen kinderen vanaf 8 jaar het spel in de Secret of the Tombe kamer spelen.

De kamer mag met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht, het minimale aantal is 2 personen. In verband met de (brand)veiligheid kan hier geen uitzondering op worden gemaakt. Voor onze kamer de Submarine geldt een maximum van 12 personen en een minimum van 4 personen.

Bij groepen groter dan 8 personen, dienen er meerdere kamers of tijden gereserveerd te worden. Bij meerdere tijden kunnen wachtende bezoekers zich in de ontvangstruimte, onder het genot van een drankje, vermaken met elkaar of een van de spelletjes spelen die daar opgestapeld staan.

De groep is verantwoordelijk voor het respectvol omgaan met de objecten en spullen in de kamers. Bij schade zullen de kosten verhaald worden op de contractant, degene die gereserveerd heeft.

 

Betaling

  • Online betaling dient men direct tijdens reservering te voldoen.
  • Bij uitzondering kan betalen op locatie door middel van pinpas of contant.
  • Het totaalbedrag voor de hele groep dient in één keer betaald te worden.
  • Zakelijk kan betaling per factuur voldaan worden met een betalingstermijn van 7 dagen.

 

AVG

Escaperoom 040 is onderdeel van City Gaming BV en is gevestigd aan de Mathildelaan 1a, 5611 BD te Eindhoven. Voor de verwerking van uw persoonsgegevens ten behoeve van uw reservering bij Escaperoom 040 maken wij gebruik van het online reserveringssysteem van OnlineAfspraken.nl. Escaperoom 040  heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst getekend met het bedrijf OnlineAfspraken.nl welke voldoet aan de regels van de AVG.

Ná uw escape bij ons wordt u aangeboden op de foto te gaan met uw groep. Deze foto wordt geplaatst op de openbare Facebook- en Instagram- pagina van Escaperoom 040. Als u géén foto wenst dan kunt u dat op dat moment aangeven bij ons personeel. Er zal dan géén foto van u en uw groep gemaakt en geplaatst worden. Mocht er een foto op sociale media geplaatst zijn en u vind dit achteraf toch vervelend dan kunnen wij de foto alsnog voor u verwijderen. Graag ontvangen we een telefoontje of email van u.

Voor de pin transacties op de locatie van Escaperoom 040 maken we gebruik van het kassasysteem van iZettle. De manier van verwerking van persoonsgegevens door iZettle kan u vinden op: https://www.izettle.com/nl/help/articles/2258543-hoe-izettle-contact-gegevens-vankaarthouders-verwerkt.