Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Reservering

 Toegang tot EscapeRooms040 Eindhoven en deelnemen aan het spel is geheel op eigen

risico.

Reserveren is verplicht en kan uitsluitend online. Zakelijke reserveringen kunnen afgestemd worden via mail en telefoon. Een reservering is voor 2 tot 8 personen (of een veelvoud daarvan) en pas definitief wanneer je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 48 uur, zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen. Bij het niet komen opdagen zonder annulering, wordt een bedrag van €75,- in rekening gebracht.

Spelregels

Een bezoek aan EscapeRoom040 Eindhoven duurt ongeveer 100 minuten, het spel duurt maximaal 60 minuten.

Zorg dat jullie ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn, te laat komen heeft consequenties voor de speeltijd.

Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar. Slechts onder begeleiding van een volwassen persoon mogen kinderen vanaf 8 jaar het spel in de Secret of the Tombe kamer spelen.

De kamer mag met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht, het minimale aantal is 2 personen. In verband met de (brand)veiligheid kan hier geen uitzondering op worden gemaakt. Voor onze kamer de Submarine geld een maximum van 12 personen en een minimum van 4 personen.

Bij groepen groter dan 8 personen, dienen er meerdere kamers of tijden gereserveerd te worden. Bij meerdere tijden kunnen wachtende bezoekers zich in de ontvangstruimte, onder het genot van een drankje, vermaken met elkaar of een van de spelletjes spelen die daar opgestapeld staan.

De groep is verantwoordelijk voor het respectvol omgaan met de objecten en spullen in de kamers. Bij schade zullen de kosten verhaald worden op de contractant, degene die gereserveerd heeft.

Betaling

  • Online betaling is mogelijk en kan direct na reservering.
  • Betalen op locatie kan door middel van pinpas of contant.
  • Het totaalbedrag voor de hele groep dient in één keer betaald te worden.
  • Zakelijk kan betaling per factuur voldaan worden met een betalingstermijn van 7 dagen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op