ALGEMENE VOORWAARDEN Mocht je vragen hebben? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder

KVK en Algemene voorwaarden
KVK: 57.772.272
BTWnr. 8501.6423.0B01

Algemene Voorwaarden voor www.escaperoom040.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van
www.escaperoom040.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door escaperoom040. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van escaperoom040.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij escaperoom040

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met escaperoom040.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

escaperoom040.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op www.escaperoom040.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. www.escaperoom040.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.escaperoom040.nl op deze pagina.

Wij hebben verschillende spellen om uit te kiezen met elk een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Je kunt bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, assessments, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk middag of avond met een hapje of drankje in ons gezellige grand café. Wil je graag met een grote groep (30+) komen escapen? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op en samen regelen we een onvergetelijk uitje!
Tel. 040 245 5331 | Mail: barneys@escaperoom040.nl