Het Beleg van Eindhoven is een geweldig outdoor avontuur! Een spannend puzzelavontuur door het centrum van Eindhoven, waarbij de historie van deze prachtige stad tot leven komt. Dit spel is te spelen van 1 tot 6 personen per groep. Je gaat op avontuur uitgerust met een dagboek en je telefoon of tablet. Het spel bestaat uit het vinden van geheime locaties en ter plaatse de uitdagingen en puzzels proberen op te lossen. Je zult je moeten bewijzen om opgenomen te worden in de geheime orde. Kennis en kunde worden op de proef gesteld in dit meeslepende avontuur.

Beleg van Eindhoven

Het Beleg van Eindhoven is een real life Da Vinci Code door het centrum van Eindhoven. Los samen de raadsels op en kraak de codes. Een geweldig avontuur voor jong en oud!

Spelduur: +/- 2,5 u
Locatie: Stationsplein 2 | bij Eetcafe Barney’s
Aantal spelers per spel: 2-6
Geschikt voor: 10+

Een Beleg bereid je natuurlijk goed voor, wat heb je nodig en kun je verwachten?
Jullie gaan de uitdaging aan om de lang verloren schat van Eindhoven terug te vinden. Dit avontuur vraagt enige voorbereiding.

• Zorg ervoor dat jullie telefoons goed opgeladen zijn
• Neem eventueel een powerbank mee voor onderweg
• Zorg voor goede wandelschoenen en een paraplu

Jullie ontvangen een dagboek via e-mail, print deze uit! Er staat waardevolle informatie in. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, check dan je ongewenste mail map! Neem even de tijd om deze te lezen zodat jullie een goede start kunnen maken bij dit avontuur. In dit dagboek staat het verhaal van Barend van Cranendonck, hij heeft wat aantekeningen gemaakt om jullie op weg te helpen.

Kosten zijn € 48,00 per mobiel device / ticket

Het verhaal begint.

Robert van Cranendonck was wat aan het opruimen op in de kelder van Villa Ravensdonck. Het gebouw met een zeer gewelddadige geschiedenis dat beter bekend staat als het kasteel van Eindhoven, heeft in de loop der jaren nogal wat stof doen opwaaien. De achter achter achterkleinzoon van de Spaansgezinde baron d’Eubise had een claim ingediend dat de Villa zijn rechtmatige bezit was. Hij had papieren gevonden waarvan hij beweerde dat het de eigendomsakte was van de Villa. Een slepende rechtszaak was het gevolg waarbij afpersing en bedreigingen niet vreemd waren.

Geïnspireerd door de verhalen van zijn vader, rommelde Robert tussen de papieren en perkamenten. Opeens viel zijn oog op een dagboek. Voorzichtig pakte hij de broos uitziende lederen map op en sloeg de map open. Het was het dagboek van Barend van Cranendonck. Robert had hier in de familie wel eens iets over gehoord, maar was toen te jong om te beseffen waar het over ging. Hij ging bij het raam zitten en begon te lezen. Het priegelige handschrift was soms moeilijk te ontcijferen, maar daar worstelde Robert zich wel doorheen, want wat er stond was ongelooflijk!  Barend schreef over een moord op zijn goede vriend Johannes van Berckel. Kennelijk had hij hem gevonden in de catacomben van de Sancta Katarina, wat we tegenwoordig de Catharinakerk noemen, met zijn hals doorgesneden. Barend schrijft over een groot geheim dat Johannes aan hem had achtergelaten. Degene die Johannes had vermoord had geen kans gezien de geheimen te ontrafelen om zo het geheim van Johannes te stelen, maar het was Barend wel gelukt!

Jullie krijgen een mysterieus dagboek . In het dagboek staat het verhaal van Barend van Cranendonck. Jullie doen een schokkende ontdekking over een lang verloren schat welke waarschijnlijk in Eindhoven verstopt is. In dit avontuur gaan jullie op pad in het centrum van Eindhoven om de geheimen te ontrafelen en de codes te kraken. Lukt het jullie om de schat te vinden? De kosten zijn per spel en wij adviseren een groepsgroten van 2 tot 6 personen per spel.

Dompel je onder in een zinderend avontuur! Dit is de Da Vinci Code van Brabant, waarbij we je meenemen in de geschiedenis van Eindhoven. Dit is een outdoor escaperoom, een echte treasure hunt.

Jullie gaan op zoek naar de verloren schat van de familie Schoonvorst, één van de oudste families van Eindhoven. Lukt het jullie om de schat veilig te stellen?
Het beleg van Eindhoven is een outdoor escape, waarbij het centrum van Eindhoven het speelveld is. Je moet echt op zoek naar aanwijzingen en op speurtocht door het centrum. Een avontuur vol spanning en sensatie, jullie zijn de hoofdrolspelers in deze zinderende thriller!

Leuke escaperoom op een fijne locatie midden in het centrum. Kan je Eindhoven ook nog eens verkennen

Bram CrielLocal guide | 54 reviews

The Mysterious Temple gespeeld met 5 personen, was top!
Een van de leukste die ik tot nu toe heb gespeeld.
Vriendelijk personeel en daarna nog lekker drankje gedaan op het terras.

Pieter Klammelocal guide | 23 reviews

De Tempel escape room gedaan met het gezin, dit is echt een aanrader.
Voor iedereen is er wat te doen en te puzzelen. Wij waren blij verrast.

Margriet van Gurplocal guide | 61 reviews

Het Beleg van Eindhoven gedaan, super leuk idee en je komt op plekken
waar je anders niet komt. Helaas werkte de app niet lekker waardoor
een aantal puzzels niet opgelost konden worden.

Antje van der BergLocal guide | 7 reviews

Het Beleg van Eindhoven was top! Een mooi avontuur in het Centrum van Eindhoven
en aan het einde, een echte schat gevonden!

Luuc Everssocial guide | 14 reviews

Wij hebben verschillende spellen om uit te kiezen met elk een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Je kunt bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, assessments, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk middag of avond met een hapje of drankje in ons gezellige grand café. Wil je graag met een grote groep (30+) komen escapen? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op en samen regelen we een onvergetelijk uitje!
Tel. 040 245 5331 | Mail: barneys@escaperoom040.nl