De escape kist. Buiten een geweldig spel om thuis te spelen is dit super interessant om in te zetten bij bedrijven, in het onderwijs of in de recreatiebranche. Deze kist is een mobiele escaperoom waarbij de uitkomsten zelf geprogrammeerd kunnen worden door de slimme bijbehorende software. De escape kist is inzetbaar om teambuilding te verbeteren, om leerstof via gamification aan te leren of je verhuurt hem aan je gasten als leuke activiteit.

Standaard kan de kist geleverd worden met een aantal door ons bedachte spellen, maar wij kunnen ook spellen op maat maken. Daarnaast geven wij workshops om zelf spellen te ontwikkelen en hoe je de escape kist in kan zetten.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en zit er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op en wij maken een oplossing op maat.

Er zijn meerdere pakketten beschikbaar om uit te kiezen. Zo is er de mogelijkheid om de escape kist bijvoorbeeld te leasen of te kopen. Deze komen weer beide met verschillende opties. Wil je de bijvoorbeeld zelf spellen maken, dat kan. Maar je dit kan je ook aan ons uit besteden. Inspiratie nodig? Ook geen probleem. Indien je de optie kiest, krijg je elk kwartaal een spel aangeboden of kunnen wij langskomen om gezamenlijk een spel te creƫren met de bijbehorende lesstof.

Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Behoefte aan de demonstratie?
Neem dan contact met ons op

BEDRIJVEN

De escape kist kan ingezet worden om op een leuke manier nieuwe regels te implementeren, samenwerking te verbeteren of gewoon als leuke toevoeging voor de vrijdagmiddag borrel. De kist is in 6 talen in te stellen. Hierdoor ook perfect te gebruiken om met expats te spelen.

ONDERWIJS

Een nieuwe manier van leren? Het kan met de escape kist. Omdat de kist flexibel inzetbaar is en zo te programmeren dat de uitkomsten passen binnen de aangeboden lesstof kan de kist ingezet worden van groep 4 tot voortgezet onderwijs. Door gamification kan een les extra leuk worden.

RECREATIE

Wat te doen op die regenachtige dag? Een escape room spelen bij je eigen tent, caravan of bungalow! Ideaal voor bij een camping, vakantiepark of hotel. Je zet een paar escape kisten achter de receptie en ze kunnen vanaf daar verhuurd worden voor een dagdeel aan je gasten.

TEAM BUIDLING

Ideaal voor teambuilding! De escape kist is inzetbaar om mensen binnen een team beter te leren samenwerken, maar ook om verschillende afdelingen met elkaar kennis te laten maken of het teamwork te verbeteren. Dit alles op een leuke en uitdagende manier.

Neem contact met ons op en samen regelen we een onvergetelijk uitje!

Tel. 040 340 00 39
Mail: onvergetelijk uitje!