RESERVEREN? Kies hieronder het avontuur dat bij je past! RESERVEER

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementen pagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.

The Mysterious Temple

Als avonturier ga je op zoek naar de heilige graal. Dit avontuur neemt je mee van de ingang van een mysterieuze mijn naar de dichte jungle van de maya’s. Durf jij het aan? Gebaseerd op de verhalen van Indiana Jones.

Beleg van Eindhoven

Het Beleg van Eindhoven is een outdoor escaperoom. Hierbij moet je echt op pad in het centrum van Eindhoven om daar puzzels op te lossen, codes te kraken en verloren objecten te vinden. De real life Da Vinci Code van Eindhoven!

Enigma’s Challenge

Onze mobiele escape kist! Met 2 spannende avonturen staat de kist garant voor een aantal uur plezier voor jong en oud. Leuk voor thuis, op de camping, op school of het terras! Lukt het jullie de bom onschadelijk te maken binnen de tijd?

Sub Chaos – opening soon!

Aanvaard de missie en voorkom de dreigende terreuraanslag! Het klinkt eenvoudig, maar wat als je niet weet welke rol je moet spelen? Ben je de kapitein of de bootsman? Lukt het in deze chaos de missie te voltooien?

Leuke escaperoom op een fijne locatie midden in het centrum. Kan je Eindhoven ook nog eens verkennen

Bram CrielLocal guide | 54 reviews

The Mysterious Temple gespeeld met 5 personen, was top!
Een van de leukste die ik tot nu toe heb gespeeld.
Vriendelijk personeel en daarna nog lekker drankje gedaan op het terras.

Pieter Klammelocal guide | 23 reviews

De Tempel escape room gedaan met het gezin, dit is echt een aanrader.
Voor iedereen is er wat te doen en te puzzelen. Wij waren blij verrast.

Margriet van Gurplocal guide | 61 reviews

Het Beleg van Eindhoven gedaan, super leuk idee en je komt op plekken
waar je anders niet komt. Helaas werkte de app niet lekker waardoor
een aantal puzzels niet opgelost konden worden.

Antje van der BergLocal guide | 7 reviews

Het Beleg van Eindhoven was top! Een mooi avontuur in het Centrum van Eindhoven
en aan het einde, een echte schat gevonden!

Luuc Everssocial guide | 14 reviews

Barney’s Game Café

Bij Barney’s Game Café kan je diverse spellen spelen. Escape rooms, een outdoor escape, een mobiele escape voor op het terras tijdens de borrel of voor thuis! Maar ook voor een leuk gezinsspel vol uitdagingen of het hilarische spel Beat That! Ben je op zoek naar een leuke activiteit met eventueel een hapje en een drankje? Dan is Barney’s the place to be!

Comming soon!

De eerste escape room bij Barney’s is open, The Mysterious Temple en deze wordt zeer goed ontvangen door de spelers. Nu zijn wij druk aan het bouwen voor de 2e escape room, Sub Chaos, welke medio oktober zal openen en te boeken is. Daarna gaan wij gelijk door met rooms 3 en 4, waaronder de super spannende Doll House en onze mysterie 18+ room om af te sluiten met onze unieke Battle Rooms, speciale kamers voor kleine groepen of 2 a 3  personen.

Het leukste uitje in de regio

Op zoek naar de ideale locatie voor je vrijgezellen feest, verjaardagsfeestje of familie uitje? Bij Barney’s Game Café is er voor ieder wat wils. Een speciale ruimte achterin waar je rustig afgezonderd kan zitten om samen te genieten van een hapje en drankje. Speel ons spel Beat That! en beleef hilarische momenten samen. Zien we jullie binnenkort? Samen maken we er een mooi uitje van!

Teambuilding & escapen?

De ideale locatie voor je bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of vergadering? Bij Barney’s Game Café is een speciale ruimte achterin waar je rustig afgezonderd kan zitten voor je meeting of teamuitje. Dit onder het genot van een hapje en drankje en je hebt ook nog eens de mogelijkheid om onze escaperoom te spelen voor de nodige teambuilding of gewoon om even te ontspannen. Onze spellen zijn gemaakt voor teamwork. Zien we jullie binnenkort? Samen maken we er een mooi uitje van!

Wij hebben verschillende spellen om uit te kiezen met elk een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Je kunt bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, assessments, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk middag of avond met een hapje of drankje in ons gezellige grand café. Wil je graag met een grote groep (30+) komen escapen? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op en samen regelen we een onvergetelijk uitje!
Tel. 040 245 5331 | Mail: barneys@escaperoom040.nl